Nytt produkt 丨Supu Push Button Legg til et nytt medlem – Push-In Spring Connection Contact Module

Det nyeste tilskuddet til vårt utvalg av trykknappbrytere erPress innVårForbindelse Kontakt Modul!

Trykknapper og indikatorer er mye brukt i feltkontroll som nøkkelkomponenter i menneske-maskin-interaksjon.Med utviklingen av produksjonsteknologi har produsentene et økende behov for utstyrsstabilitet og kostnadskontroll.Vi forstår at i prosessen med kabeltilkobling, hvis den tradisjonelle skruefestemetoden brukes, er ikke bare tilkoblingsprosessen tidkrevende og arbeidskrevende, men også når de utsettes for vibrasjoner, er skruene utsatt for å løsne, noe som igjen påvirker kvaliteten på ledninger.

Basert på smertepunktene i markedsanvendelsen av trykknappprodukter, Supu raskt lansertKontaktmodul medPress inn fjærkoblingsteknologi, som gir kundene en mer effektiv bruksopplevelse.

Press inn Fjærkoblingsteknologi

Enkeltrådet harde ledninger eller ledninger med Ferruleskan kobles pålitelig uten bruk av verktøy.Forbedrer ledningseffektiviteten betydelig med opptil 80 %.Etter å ha satt inn ledningen, gjør den indre fjærstrukturen forbindelsen mer stabil.

 Supu Push Button Legg til et nytt medlem - Push-In Spring Connection Contact Module

 Modulær design

Kompatibel med alle trykknapper i TS2-serien moduler, vedtar den en snap-on-design, som kan installeres med én hånd uten å bruke verktøy, noe som forbedrer effektiviteten betraktelig og reduserer vanskeligheten med installasjonen, og oppnår en effektiv og praktisk bruksopplevelse.

Supu Push Button Legg til et nytt medlem - Push-In Spring Connection Contact Module

 Uavhengige doble ledningshull

 

Hver ledningsposisjon er utstyrt med uavhengige doble ledningshull, noe som gjør parallell ledningsdrift mer praktisk, og også letter deteksjon og justering, og realiserer fleksibel konfigurasjon.

Supu Push Button Legg til et nytt medlem - Push-In Spring Connection Contact Module

Stablet installasjon

 

Støtt installasjon av dobbel stabling, kompakt struktur, plassbesparende.Med en rekke normalt åpne og normalt lukkede kombinasjoner, kan den konfigureres fleksibelt i henhold til behovene, og realisere diversifisering og utvidelsesmuligheter for å møte behovene til ulike applikasjonsscenarier.

Supu Push Button Legg til et nytt medlem - Push-In Spring Connection Contact Module

Som et ledende selskap avPress inn tilkoblingsteknologi i Kina, Supu fortsetter å dedikere seg til FoU og produksjon av fjærteknologiprodukter, og gir kunder i industrifeltet mer effektive, mer stabile og mer økonomiske produkter og løsninger for elektrisk tilkobling.


Innleggstid: 22. august 2023